José Ríos: «Estic una mica més afectat psicològicament que no pas físicament»

0
329

José Ríos serà un més dels aficionats a l´atletisme que a partir d´avui seguirà per televisió el campionat del món, que se celebra a París. El corredor de Premià de Dalt havia de ser un dels protagonistes d´aquest important esdeveniment, però una inoportuna apendicitis ha frustrat els seus plans després de preparar-se durant mesos per a la cita. Ríos, que va ser operat dimarts a la tarda, es recupera a la seva residència de Madrid, però admet que està «més afectat psicològicament que no pas físicament». Tot i això, l´atleta ja s´ha fixat un nou objectiu: els Jocs Olímpics d´Atenes.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.