José Ríos: «Estic una mica més afectat psicològicament que no pas físicament»

0
524

José Ríos serà un més dels aficionats a l´atletisme que a partir d´avui seguirà per televisió el campionat del món, que se celebra a París. El corredor de Premià de Dalt havia de ser un dels protagonistes d´aquest important esdeveniment, però una inoportuna apendicitis ha frustrat els seus plans després de preparar-se durant mesos per a la cita. Ríos, que va ser operat dimarts a la tarda, es recupera a la seva residència de Madrid, però admet que està «més afectat psicològicament que no pas físicament». Tot i això, l´atleta ja s´ha fixat un nou objectiu: els Jocs Olímpics d´Atenes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.