Blanco fa una cursa magnífica i passa a la final dels 3.000 m obstacles del mundial

0
540

El lloretenc Josep Lluís Blanco va fer ahir una cursa magnífica en les semifinals dels 3.000 m obstacles del mundial d´atletisme de París, i va aconseguir la classificació per a la final d´aquesta prova, que es disputarà dimarts que ve a 2/4 de 10 de la nit. Blanco, que debutava en un mundial en pista -fins ara n´havia disputat tres de cros-, va dominar part de la prova i va respondre a tots els canvis de ritme que no va provocar ell, i es va mantenir sempre en el grup capdavanter. El lloretenc va acabar la seva semifinal, la més ràpida de les tres que es van disputar, en tercer lloc, amb 8:18.76, per darrere del kenyà Ezequiel Kemboi, primer amb 8:18.09, i de l´holandès Vroemen Simon, que va ser segon amb 8:18.24.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.