Blanco fa una cursa magnífica i passa a la final dels 3.000 m obstacles del mundial

0
330

El lloretenc Josep Lluís Blanco va fer ahir una cursa magnífica en les semifinals dels 3.000 m obstacles del mundial d´atletisme de París, i va aconseguir la classificació per a la final d´aquesta prova, que es disputarà dimarts que ve a 2/4 de 10 de la nit. Blanco, que debutava en un mundial en pista -fins ara n´havia disputat tres de cros-, va dominar part de la prova i va respondre a tots els canvis de ritme que no va provocar ell, i es va mantenir sempre en el grup capdavanter. El lloretenc va acabar la seva semifinal, la més ràpida de les tres que es van disputar, en tercer lloc, amb 8:18.76, per darrere del kenyà Ezequiel Kemboi, primer amb 8:18.09, i de l´holandès Vroemen Simon, que va ser segon amb 8:18.24.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.