HA MORT MIQUEL CONSEGAL

0
1218

Aquest dijous 14 d´agost ha mort Miquel Consegal Oliveras a causa d´una leucèmia que patia des de fa temps. Miquel Consegal era membre destacat d´una família molt vinculada a l´atletisme. Ell mateix havia estat atleta internacional, diverses vegades Campió d´Espanya de salt amb perxa i recordista català. Aquest dissabte 16 es farà l´enterrament al tanatori de Les Corts a les 12,30 hores. La Federació Catalana d´Atletisme lamenta profundament aquesta irreparable pèrdua per a l´atletisme català i vol manifestar el condol a la seva família. Federació Catalana d´Atletisme

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.