Lluís Francesc Martín (GEiEG) bat el rècord gironí dels 800 metres

0
361

L´atleta del GEiEG Lluís Francesc Martín va batre ahir el rècord gironí dels 800 metres. Ho va aconseguir en un míting celebrat a la ciutat belga de Praschaap, on va fer un registre d´1:47.91. Martín va aconseguir, al final, el quart millor temps de tots els participants. El vencedor absolut i gran dominador de la prova va ser un atleta brasiler. L´anterior rècord gironí dels 800 metres, que era d´1:48.11, també estava en poder de Lluís Francesc Martín i el va aconseguir l´any passat, curiosament a Bèlgica.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.