Enrique Luque i Mònica Ardid s´adjudiquen la cursa d´Òrrius

0
333

La XXII cursa popular de festa major d´Òrrius, celebrada el cap de setmana passat, va reunir més de 200 corredors i prop de 60 caminants. El guanyador final va ser el corredor de l´equip Fila, Enrique Luque (34.31), que va batre el rècord establert per David Pujolar l´any 1989, en un temps de 35.37. Van completar el podi Francisco Garcia (Speedy) i Joan Rius (A. Caldes d´Estrac). En categoria femenina la campiona va ser Mònica Ardid (Speedy), amb un temps de 46.52, i va ser 46a de la classificació general. Marta Mallo (Si no fos) i Susi Macia van ser, en categoria femenina, segona i tercera, respectivament.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.