Enrique Luque i Mònica Ardid s´adjudiquen la cursa d´Òrrius

0
511

La XXII cursa popular de festa major d´Òrrius, celebrada el cap de setmana passat, va reunir més de 200 corredors i prop de 60 caminants. El guanyador final va ser el corredor de l´equip Fila, Enrique Luque (34.31), que va batre el rècord establert per David Pujolar l´any 1989, en un temps de 35.37. Van completar el podi Francisco Garcia (Speedy) i Joan Rius (A. Caldes d´Estrac). En categoria femenina la campiona va ser Mònica Ardid (Speedy), amb un temps de 46.52, i va ser 46a de la classificació general. Marta Mallo (Si no fos) i Susi Macia van ser, en categoria femenina, segona i tercera, respectivament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.