PREPARA’T PER CORRER LA MITJA MARATÓ DE ST.CUGAT

0
1932

El proper 12 d’octubre celebrarem el 20è aniversari de la Mitja Marató de St. Cugat. Tant el Club Muntanyenc de St. Cugat com el Club Natació St. Cugat venen organitzant-la durant tots aquests anys. S’ha lluitat per ser unes de les mitges maratons més importants del calendari atlètic nacional, i gràcies a l’il·lusió de tots els santcugatencs, participants de tota la geografia i a l’ajuda inestimable de tots els nostres patrocinadors estem molt aprop d’aconseguir-ho. Tan sols necessitem un petit esforç adicional per part de tots per lograr el nostre objectiu: MÉS PARTICIPANTS. Tothom hi pot participar ja que el temps límit per acabar la cursa serà de 2:30 hores. La carrera tindrà la sortida i arribada a la Rambla del Celler i corrent pels carrers més importants de la Ciutat anirem passant pels llocs més emblemàtics. És una bona oportunitat per conèixer la Ciutat d’una manera divertida i diferent. Si voleu més informació o per formalitzar la vostra inscripció podeu anar directament a la seu del Club Muntanyenc (Plaça de Barcelona, 5 – St. Cugat del Vallès), trucar als telèfons 93-674 53 96 (19 a 21 hores) o 93-268 01 14, enviar un correu electrònic a cmsc@wanadoo.es o a la web : www.terra.es/personal2/fromea/mm/inici.htm PREPARA LA MITJA DE SANT CUGAT, ENCARA ESTÀS A TEMPS

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.