´Penti´ es queda fora dels Mundials de París

0
323

Antonio Jiménez Pentinel, ´Penti´, campió d´Europa de 3.000 metres obstacles, no és a la selecció de 50 atletes que avui s´ha donat a conèixer pel Comitè Tècnic de la Reial Federació Espanyola d´Atletisme (RFEA) després de la disputa dels Campionats d´Espanya de Jerez de la Frontera. L´andalús ha abandonat a la final dels 3.000 obstacles dels nacionals i els tres atletes seleccionats per aquesta prova a París són Eliseo Martín, José Luis Blanco i Luis Miguel Martín Berlanas, els tres primers classificats al Campionat d´Espanya. Un total 50 atletes, 27 homes i 23 dones, ja han estat seleccionats pel Comitè Tècnic de la Reial Federació Espanyola d´Atletisme (RFEA) per al Campionat del Món de París, que es disputarà del 23 al 31 d´agost. La llista definitiva, que es donarà a conèixer el 13 d´agost que ve, podria veure´s ampliada en funció del que passi diumenge al Gran Premi Internacional Ciutat de Sant Sebastià. Encara queden places obertes a la prova dels 5.000 metres, on no hi ha cap seleccionat, a l´espera que algun dels tres primers dels Campionats d´Espanya (Jesús España, Castillejo i Miguel Angel Penyes) puguin fer la mínima a Sant Sebastià. Els passats Campionats d´Espanya, disputats aquest cap de setmana a l´Estadi de Tapí de Jerez de la Frontera, han servit per conformar aquesta primera selecció de 50 atletes. Els 50 atletes seleccionats de moment fan de l´equip espanyol un dels més nombrosos entre els països que ja han facilitat les llistes respectives. A falta que Rússia es pronunciï, només els Estats Units, amb 100 atletes, i França, amb 62, alguns sense mínimes oficials en qualitat de país organitzador, superen en nombre Espanya. Altres potències com Alemanya, que tindrà com a màxim amb 44 atletes si finalment seleccionen els dos relleus llargs, o la Gran Bretanya amb 38, Kenya amb 36 i Japó amb 49, no superen l´actual xifra d´Espanya.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.