´Penti´ es queda fora dels Mundials de París

0
496

Antonio Jiménez Pentinel, ´Penti´, campió d´Europa de 3.000 metres obstacles, no és a la selecció de 50 atletes que avui s´ha donat a conèixer pel Comitè Tècnic de la Reial Federació Espanyola d´Atletisme (RFEA) després de la disputa dels Campionats d´Espanya de Jerez de la Frontera. L´andalús ha abandonat a la final dels 3.000 obstacles dels nacionals i els tres atletes seleccionats per aquesta prova a París són Eliseo Martín, José Luis Blanco i Luis Miguel Martín Berlanas, els tres primers classificats al Campionat d´Espanya. Un total 50 atletes, 27 homes i 23 dones, ja han estat seleccionats pel Comitè Tècnic de la Reial Federació Espanyola d´Atletisme (RFEA) per al Campionat del Món de París, que es disputarà del 23 al 31 d´agost. La llista definitiva, que es donarà a conèixer el 13 d´agost que ve, podria veure´s ampliada en funció del que passi diumenge al Gran Premi Internacional Ciutat de Sant Sebastià. Encara queden places obertes a la prova dels 5.000 metres, on no hi ha cap seleccionat, a l´espera que algun dels tres primers dels Campionats d´Espanya (Jesús España, Castillejo i Miguel Angel Penyes) puguin fer la mínima a Sant Sebastià. Els passats Campionats d´Espanya, disputats aquest cap de setmana a l´Estadi de Tapí de Jerez de la Frontera, han servit per conformar aquesta primera selecció de 50 atletes. Els 50 atletes seleccionats de moment fan de l´equip espanyol un dels més nombrosos entre els països que ja han facilitat les llistes respectives. A falta que Rússia es pronunciï, només els Estats Units, amb 100 atletes, i França, amb 62, alguns sense mínimes oficials en qualitat de país organitzador, superen en nombre Espanya. Altres potències com Alemanya, que tindrà com a màxim amb 44 atletes si finalment seleccionen els dos relleus llargs, o la Gran Bretanya amb 38, Kenya amb 36 i Japó amb 49, no superen l´actual xifra d´Espanya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.