TRIATLÓ: Marcel Zamora i Núria Padrisa campions de Catalunya

0
415

La Unió Ciclista Tremp va organitzar el passat dissabte 25 de juliol la XIV edició del Triatló del Pallars, prova puntuable pel Circuit Català de l´especialitat que va reunir a 195 triatletes amb ocasió de la disputa del campionat de Catalunya absolut de triatló. La prova de Tremp és una clàssica del calendari català que es disputa sota la distància olímpica, amb 1500 metres de natació a l´Embassament de Sant Antoni amb la primera transició ubicada al Càmping Gasset, 40 km de ciclisme per la carretera de La Pobla de Segur, i 10 km de cursa a peu d´asfalt en ruta en sentit anada i tornada fins Vilamitjana, des de la segona transició de la zona esportiva de Tremp. Francisco Pontano (Excelent Center) i Bernat Moragas (C.N. Mataró) van prendre avantatja al segment inicial de natació i es van mantenir al capdavant de la cursa fins el tercer segment. Per darrera es va formar un grup ciclista que va comptar amb la participació activa dels germans Francesc i Josep Manel Juárez (C.N. Reus Ploms), Marcel Zamora (C.N. Barcelona), Xavier Torrades (Excelent Center) i Júlio Cardo (C.N. Prat). Tot i que els perseguidors van reduir la diferència, no van aconseguir contactar amb Pontano i Moragas per un marge de només 20 segons.| La cursa a peu del tercer segment va resultar decisiva i la competició va tenir canvis importants quedant situats provisionalment al punt de tornada de Vilamitjana Francesc Juárez en primera posició, seguit de Zamora, Moragas, Torrades, Josep Manel Juárez i Cardo. Marcel Zamora va mantenir un ritme demolidor a la part final de la prova creuant la línia d´arribada en primera posició amb un temps final de 2 h 7 min 43 s, superant a Francesc Juárez en 1 min 39 s. Bernat Moragas va aconseguir una meritòria tercera posició amb un registre final de 2 h 10 min 52 s. El Club de Natació Barcelona va guanyar la classificació per equips masculins amb el compute de temps de Marcel Zamora, Adrián Fárias i Martí Milla. Per la seva part Paula Pérez (C.N. Mataró) va situar-se en primera posició a la finalització del segment de natació, seguida de Núria Padrisa (Excelent Center). Totes dues van realitzar els 40 km de ciclisme emparellades, fins la decisiva cursa a peu final a on Padrisa es va mostrar en un bon estat de forma que li va permetre creuar la línia d´arribada en primera posició amb un temps final de 2 h 22 min 43 s. Sílvia Tremoleda (Excelent Center) tot i que va fer el segment de ciclisme en solitari va aconseguir superar a Pérez a la part final de la prova, finalitzant la prova en segona posició amb un registre de 2 h 30 min 8s, només 31 segons per davant de Pérez, tercera classificada. Les dones del Centre Natació Mataró van guanyar la classificació per equips amb els registres de Paula Pérez, Marta Vives i Regina Mola.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.