Natàlia Rodríguez i Berta Castells certifiquen l´accés al mundial en exhibir-se a Jerez

0
538

La migfondista tarragonina Natàlia Rodríguez (Adidas) i la llançadora torrenca Berta Castells (AA Catalunya) van certificar en l´estatal de Jerez el seu lideratge estatal en els 1.500 m i el llançament de martell, respectivament, i la seva presència en el mundial a l´aire lliure, que es disputarà a París a finals d´agost. Totes dues ja tenien la mínima mundialista a la butxaca, però la normativa les obligava a demostrar la seva qualitat en el campionat estatal. En canvi, la llançadora reusenca de pes i disc Iratxe Quintanal, que també es va lluir a Jerez, ha hagut de donar per acabada la temporada. |

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.