La federació confirma verbalment a Josep Lluís Blanco que li reserva una plaça en el mundial de París

0
313

Josep Lluís Blanco ja sap, ni que sigui de manera verbal i extraoficialment, que aquest cop sí que anirà convocat amb la selecció que disputarà el mundial de París a l´estadi Saint Dennis, a partir del 23 d´agost. Li ho van comunicar al mateix estadi Chapín, a Jerez, diumenge al vespre, l´endemà d´haver obtingut el subcampionat estatal amb la seva millor marca de la temporada (8:16.93). Blanco podrà per fi batejar-se en competició internacional d´alt nivell.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.