L´atleta de Torreforta busca aquest cap de setmana a Jerez el quart títol estatal consecutiu en els 1.500 m

0
499

L´atleta de Torreforta Natàlia Rodríguez (Adidas) lluitarà aquest cap de setmana a Jerez per eixamplar el seu regnat i sumar el seu quart títol consecutiu en els 1.500 m, la prova reina del mig fons. Després d´exhibir-se en la Golden League amb un primer lloc a París i un segon a Roma -on va establir un nou registre personal-, Rodríguez arriba pletòrica a l´estatal, el pas intermedi abans d´encarar-se al mundial de París a finals d´agost. La torrefortina espera ratificar la seva presència a la cita parisenca fent un exercici de normalitat i guanyant. Serà un dels grans focus d´atenció del campionat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.