PowerBar col·labora de nou amb "Carros de Foc"

0
346

Un any més, aquelles persones que participin en la modalitat "SkyRunning" de la "Carros de Foc", disposaran de barrites "PowerBar" al seu pas pels refugis del recorregut, l´època per a entrar en el rànquing va del 30 d´Agost al 20 de Setembre. "Carros de Foc" és com es coneix popularment el recorregut de 55 km que circumda el Parc Nacional d´Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, passant pels 9 refugis integrats en ell. És en aquests refugis on els participants en el desafiament trobaran els productes que "PowerBar" posa a la seva disposició. La travessia es desenvolupa per zona d´alta muntanya a una altura mitja de 2.400 metres. El desnivell aproximat acumulat és de 9.200. metres i el recorregut d´uns 55 quilòmetres. L´itinerari està marcat de la manera habitual en els camins d´alta muntanya, és a dir, amb fites. És recomanable que els que intentin fer el "SkyRunning" reconeguin el recorregut prèviament per a no tenir problemes d´orientació. El recorregut es pot efectuar en el sentit que es cregui més oportú. Les barrites "PowerBar" són el complement alimentari ideal per a dur a terme un recorregut tan exigent com aquest.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.