PowerBar col·labora de nou amb "Carros de Foc"

0
485

Un any més, aquelles persones que participin en la modalitat "SkyRunning" de la "Carros de Foc", disposaran de barrites "PowerBar" al seu pas pels refugis del recorregut, l´època per a entrar en el rànquing va del 30 d´Agost al 20 de Setembre. "Carros de Foc" és com es coneix popularment el recorregut de 55 km que circumda el Parc Nacional d´Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, passant pels 9 refugis integrats en ell. És en aquests refugis on els participants en el desafiament trobaran els productes que "PowerBar" posa a la seva disposició. La travessia es desenvolupa per zona d´alta muntanya a una altura mitja de 2.400 metres. El desnivell aproximat acumulat és de 9.200. metres i el recorregut d´uns 55 quilòmetres. L´itinerari està marcat de la manera habitual en els camins d´alta muntanya, és a dir, amb fites. És recomanable que els que intentin fer el "SkyRunning" reconeguin el recorregut prèviament per a no tenir problemes d´orientació. El recorregut es pot efectuar en el sentit que es cregui més oportú. Les barrites "PowerBar" són el complement alimentari ideal per a dur a terme un recorregut tan exigent com aquest.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.