Crònica desd´Islàndia ULTRAMARATÓ “LAUGAVEDUR”

0
471

ULTRAMARATÓ “LAUGAVEDUR” (55 KMS. entre Landmannalaugar i Thorsmork- Islandia) celebrada el dissabte 19.07.2003 Benvolguts compayns, si algun cop teniu la sort de trobar-vos a Islàndia a mitjans de juliol i voleu gaudir d’una de les curses de muntanya més espectaculars que heu corregut mai, apunteu-vos hi! Es una cursa de muntanya llarga (55 kms.) i dura que transcorre pel recorregut del frequentat camí de muntanya que uneix els bells paratges de Landmannalaugar i Thorsmork. Els primers 10 quilòmetres son en pujada pero no feu cas del perfil altimètric de la cursa (www.toto.is), a partir del 10 també s’alternen les pujades a volcans (inactius, es clar) amb les fortes baixades per entre camps de lava, atravessant geleres i fins i tot rius on t’has de mullar fins més amunt dels genolls. En defintiva un paisatge espectacular que recomano a tot aquell que vulgui gaudir d’una cursa de muntanya exòtica i exigent. El guanyador, per tercer any consecutiu, va ser l’atleta nord-americà Charles Hubbard amb una marca de 4.59’ lluny del seu millor registre de 4.39’21” aconseguit l’any 2001. Al acabar pots gaudir d’una relaxant sauna i la corresponent dutxa. Desprès un bon i abundant dinar i el posterior lliurament de premis. Finalitzat aquest, tothom es traslladat de nou amb autobús fins a Reykjavík. Com van els entrenaments pel "carros" del dia 30 d´agost?

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.