Crònica desd´Islàndia ULTRAMARATÓ “LAUGAVEDUR”

0
295

ULTRAMARATÓ “LAUGAVEDUR” (55 KMS. entre Landmannalaugar i Thorsmork- Islandia) celebrada el dissabte 19.07.2003 Benvolguts compayns, si algun cop teniu la sort de trobar-vos a Islàndia a mitjans de juliol i voleu gaudir d’una de les curses de muntanya més espectaculars que heu corregut mai, apunteu-vos hi! Es una cursa de muntanya llarga (55 kms.) i dura que transcorre pel recorregut del frequentat camí de muntanya que uneix els bells paratges de Landmannalaugar i Thorsmork. Els primers 10 quilòmetres son en pujada pero no feu cas del perfil altimètric de la cursa (www.toto.is), a partir del 10 també s’alternen les pujades a volcans (inactius, es clar) amb les fortes baixades per entre camps de lava, atravessant geleres i fins i tot rius on t’has de mullar fins més amunt dels genolls. En defintiva un paisatge espectacular que recomano a tot aquell que vulgui gaudir d’una cursa de muntanya exòtica i exigent. El guanyador, per tercer any consecutiu, va ser l’atleta nord-americà Charles Hubbard amb una marca de 4.59’ lluny del seu millor registre de 4.39’21” aconseguit l’any 2001. Al acabar pots gaudir d’una relaxant sauna i la corresponent dutxa. Desprès un bon i abundant dinar i el posterior lliurament de premis. Finalitzat aquest, tothom es traslladat de nou amb autobús fins a Reykjavík. Com van els entrenaments pel "carros" del dia 30 d´agost?

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.