CAMPIONAT D´ESPANYA ABSOLUT

0
483

Aquest cap de setmana, 2 i 3 d’agost es celebrarà el LXXXIIIè Campionat d’Espanya Absolut a l’Estadi Municipal de Chapín de Jerez. Més de cent vint atletes catalans participaran en aquest campionat estatal que significa també la principal prova de selecció per a participar en el Campionat del Món que es farà a París del 23 al 31 d’agost. Destaca la presència d’atletes catalans com Jordi Mayoral (GEIEG) en 200 metres que acredita sis títols estatals en aquesta distància en la que també ha estat recordista estatal. Reyes Estévez (CD. Nike B.) en 1.500 m, dos cops Campió d’Espanya i uns dels grans favorits en aquesta edició. Carles Castillejos (Integra 2) en 5.000 metres, gran revelació de la temporada 2.003. José Luís Blanco (Puma Chapín J.) en 3.000 m obstacles, segon en el rànquin estatal de l’any. Javier Vega (FCB) en 110 m tanques. Lemen Fatty (C. Dominiques Lleida) en salt d’alçada. Roger Noguera (C. Dominiques Lleida) en salt amb perxa, campió aquest any en pista coberta. Sergi Fernández (AAC) en triple salt, segon en el rànquin estatal de l’any. Moisès Campeny (FCB) en llançament de martell, campió en les últimes quatre edicions, recordista estatal i màxim favorit per a la victòria. Anton Mª Godall (Integra 2) també en martell, dos cops Campió d’Espanya a principis dels anys 90 i en el seu retorn a les pistes s’ha posat tercer en el rànquin estatal de l’any. José A. González (AAC) i David Márquez (FCB) en els 20 km marxa. En dones destaca la presència de Carme Blay (V. TiM) en els 100 metres, campiona en cinc ocasions, les tres últimes consecutives. També en les proves de velocitat Margarita de Miguel (AAC) que farà els 100 i 200 metres. Natàlia Rodríguez (CA Adidas) en 1.500 metres, campiona en les tres últimes edicions i una de les figures internacionals de la distància. Judit Pla (Integra 2) en els 5.000 metres. Rosa Morató (FCB) en els 3.000 metres obstacles, prova en la que aquesta temporada ha batut el record d’Espanya. Laia Forcadell (Integra 2) en els 400 m tanques. Estefania Guillena (AAC) en salt d’alçada. Berta Castells (AAC) en llançament de martell, on acaba d’aconseguir la medalla de bronze en el Campionat d’Europa Júnior. Irache Quintanal (FCB) que està inscrita en llançament de pes i disc, campiona en l’any 2.002 en llançament de pes. Sònia Godall (Integra 2) en disc, campiona en el 93, i de la mateixa manera que el seu germà, en el seu retorn s’ha ficat en tercera posició del rànquin 2.003. Marta Alonso (Integra 2) en llançament de javelina. Les marxadores Maria Vasco (Playas de Jandía), Eva Pérez (FCB) i Beatriu Pascual (JAS) en els 10 km marxa, on la Maria Vasco té sis campionats aconseguits en el seu historial.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.