Roger Roca (Igualada) s´imposa en la 26a edició de la cursa de l´Espluga

0
527

L´atleta Roger Roca (CA Igualada) va aconseguir el triomf en la 26a edició de la cursa de l´Espluga, que va disputar-se dissabte passat, en una prova de les més ràpides de la història. Roca va aconseguir el quart millor temps de la història de la prova i va cobrir els 15 quilòmetres de la cursa en un temps de 46:49. Per darrera seu va arribar Lakhouaja (Puma Sevilla), a 23 segons, i va completar el podi Bernat Ojeda (Fila), amb un temps de 49:33. El primer atleta de la demarcació que va creuar la línia d´arribada va ser el vallenc Ángel Valderrama, que va completar la prova amb un temps de 52:12 i va acabar 9è. Pel que fa a la classificació femenina, la vencedora va ser Eva Jiménez (FC Barcelona), que va acabar la prova amb un temps de 58:30.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.