Roger Roca (Igualada) s´imposa en la 26a edició de la cursa de l´Espluga

0
712

L´atleta Roger Roca (CA Igualada) va aconseguir el triomf en la 26a edició de la cursa de l´Espluga, que va disputar-se dissabte passat, en una prova de les més ràpides de la història. Roca va aconseguir el quart millor temps de la història de la prova i va cobrir els 15 quilòmetres de la cursa en un temps de 46:49. Per darrera seu va arribar Lakhouaja (Puma Sevilla), a 23 segons, i va completar el podi Bernat Ojeda (Fila), amb un temps de 49:33. El primer atleta de la demarcació que va creuar la línia d´arribada va ser el vallenc Ángel Valderrama, que va completar la prova amb un temps de 52:12 i va acabar 9è. Pel que fa a la classificació femenina, la vencedora va ser Eva Jiménez (FC Barcelona), que va acabar la prova amb un temps de 58:30.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.