Xavi Caballero confirma la participació en la marató de Berlín

0
277

Després de l´infortuni en forma de lesió que li va impedir classificar-se per al campionat del món de París, que es disputarà a finals d´agost i en què sí que participarà Javier Cortés Huete, el badaloní Xavi Caballero (Fila Team) va confirmar ahir l´assistència en la marató de Berlín, que es disputarà al mes de setembre. L´atleta s´està entrenant durant aquests dies a Itàlia, on correrà algunes curses abans de marxar cap a Suïssa per preparar-se en altura. Caballero confia a obtenir un dels millors resultats de la temporada en la marató de Berlín.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.