Mullera (Lloret Selva) és setè en els 3.000 obstacles a l´europeu júnior

0
454

L´atleta del Lloret la Selva, Àngel Mullera, va obtenir el setè lloc en la final dels 3.000 obstacles del campionat d´Europa júnior que es va disputar ahir a Tampere (Finlàndia). Mullera no va trobar el ritme bo i va trobar-se desè quan restaven només 500 metres. En aquest moment va buidar-se i va remuntar fins a tres posicions i va entrar en el mateix segon (9:06.63) del sisè l´italià Luca del Curto (9:06.04). Mullera no estava satisfet del tot, al final de la cursa perquè intuïa que podia haver fet més. «M´ha faltat valentia i experiència», deia. El nou campió d´Europa júnior és l´alemany Ruben Schwarz (8:46.21).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.