Mullera (Lloret Selva) és setè en els 3.000 obstacles a l´europeu júnior

0
334

L´atleta del Lloret la Selva, Àngel Mullera, va obtenir el setè lloc en la final dels 3.000 obstacles del campionat d´Europa júnior que es va disputar ahir a Tampere (Finlàndia). Mullera no va trobar el ritme bo i va trobar-se desè quan restaven només 500 metres. En aquest moment va buidar-se i va remuntar fins a tres posicions i va entrar en el mateix segon (9:06.63) del sisè l´italià Luca del Curto (9:06.04). Mullera no estava satisfet del tot, al final de la cursa perquè intuïa que podia haver fet més. «M´ha faltat valentia i experiència», deia. El nou campió d´Europa júnior és l´alemany Ruben Schwarz (8:46.21).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.