Ivan Tirado i Marc Peralta es proclamen campions de Catalunya en disc i javelina

0
516

Els mataronins Marc Peralta (AA Catalunya) i Ivan Tirado (Integra2) van ser els atletes maresmencs més destacats en el campionat de Catalunya absolut, en proclamar-se campions en javelina i de disc amb unes marques de 61,86 i 54,94, respectivament. Tirado, a més, va ser segon en llançament de pes. Un altre atleta que va pujar al podi va ser Víctor Zardoya (Integra2), del Masnou, que va acabar tercer en el salt amb perxa (4,70). Per la seva banda, la resta d´atletes maresmencs, pertanyents al CA Laietània, van quedar-se a les portes del podi i van ocupar, majoritàriament, quarts llocs.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.