Cursa de Festa Major de Manlleu

0
458

La cursa de la Festa Major de Manlleu, es ve cel·lebrant sense interrup-cions desde el final dels anys 70, i te lloc el dia 15 d´agost a les 10 del matí, amb sortida i arribada a la plaça Bernadí davant l´Ajuntament. En primer lloc es fa la cursa infantil que compren uns 900 mts. de recorregut per corredors fins a 12 anys. La cursa queda desglosada en 3 categories, fins a 7 anys, de 8 a 9 anys i de 10 a 12 anys. Tot seguit es fa la cursa pels més grans de 12 anys amb un recorregut d´uns 4800 mts. Les inscripcions són gratuïtes i es fan una hora abans al mateix lloc de sortida, i tots els participants reben el mateix obsequi per part de l´Ajuntament de Manlleu, excepte els dos primers de cada categoria que reben trofeu, tant en homes com en dones, i tambè en les categories infantils. Per més informació: 93 851 22 98

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.