Cursa de Festa Major de Manlleu

0
327

La cursa de la Festa Major de Manlleu, es ve cel·lebrant sense interrup-cions desde el final dels anys 70, i te lloc el dia 15 d´agost a les 10 del matí, amb sortida i arribada a la plaça Bernadí davant l´Ajuntament. En primer lloc es fa la cursa infantil que compren uns 900 mts. de recorregut per corredors fins a 12 anys. La cursa queda desglosada en 3 categories, fins a 7 anys, de 8 a 9 anys i de 10 a 12 anys. Tot seguit es fa la cursa pels més grans de 12 anys amb un recorregut d´uns 4800 mts. Les inscripcions són gratuïtes i es fan una hora abans al mateix lloc de sortida, i tots els participants reben el mateix obsequi per part de l´Ajuntament de Manlleu, excepte els dos primers de cada categoria que reben trofeu, tant en homes com en dones, i tambè en les categories infantils. Per més informació: 93 851 22 98

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.