Castells frega la seva millor marca i guanya el bronze en l´europeu júnior de martell

0
423

La torrenca Berta Castells va obtenir ahir la medalla de bronze en la prova de llançament de martell de l´europeu júnior que es disputa a Tampere (Finlàndia) amb una marca de 65,64, la segona millor de la seva trajectòria i la segona estatal de tots els temps. Castells, la maxima referència catalana i estatal d´aquesta disciplina, va revalidar el tercer lloc que havia obtingut fa dos anys a Grosseto (Itàlia) en l´anterior edició del certamen. La campiona europea va ser la polonesa Katarzyna Kita, amb una marca de 66,08 m. La plata se la va endur la bielorussa Maryia Smaliachkova, amb 65,89 m.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.