Carles Torra (Club Atletisme Tarragona), campio d´Espanya en decathlo junior

0
730

L´atleta del Club Atletisme Tarragona Carles Torra s´ha proclamat aquest diumenge campió d´Espanya en decathlo junior, en els Campionats Nacionals que s´han disputat a A Corunya. Torra, que finalitza la primera jornada en primera posicio, ha aconseguit la primera posicio final en una jornada en la que les proves a disputar li convenien menys que les d´ahir. Pel mati, Torra ha estat quart en els 110 metres tanques amb un temps de 16.57 segons, dese en llançament de disc, amb 25.30 metres, prova en la que ha rendit per sota de les seves possibilitats, segon en salt amb perxa, amb 3.80 metres, onzé en llançament de javelina, amb 30.63 metres, i segon en els 1500 metres, amb un temps de 4.32.23, prova en la que ha estat objecte de joc brut per part d´alguns rivals. Aquestes marques, junt a les obtingudes en la jornada d´ahir, li han permes aconseguir una puntuacio de 6.282 punts i la primera posicio final, davant l´atleta Alejandro Mazon Tobajas, del grup Scorpio-Mondo, que finalment ha estat segon amb 6.234 punts, i de Alberto Aibar Solana, del club At. Zaiti, tercer amb 5.766 punts. Un altre dels atletes amb qui Torra ha disputat la victoria ha estat Manuel Ruiz, del Esmena de Gijon, un dels maxims favorits, que s´ha vist endarrerit en la classificacio en fer tres nuls amb salt amb perxa. A destacar que Torra es encara junior de primer any, la qual cosa dona mes merit encara a la posicio aconseguida. | Carles Torra, nascut a Tarragona el 14 de maig de 1985, es un atleta format en el Club Atletisme Tarragona, al qual pertany, tot i que actualment entrena i resideix a Centre d´Alt Rendiment de Sant Cugat des de l´octubre de 2002, amb una beca de la Federacio Catalana d´Atletisme. L´any anterior va residir i entrenar a la Residencia Blume de Barcelona. Enguany ha estat campio de Catalunya en heptahlo junior en pista coberta i en decathlo junior a l´aire lliure, i ha obtingut tambe diverses medalles en els campionats de Catalunya en pista coberta i a l´aire lliure junior en proves com el salt de llargada o els 110 metres tanques. El seu entrenador es Joaquin Reyes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.