CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT

0
470

Aquest diumenge s´ha fet la segona jornada del LXXXIIIè Campionat de Catalunya Absoluts individuals i de relleus a l´Estadi Josep Maria Pallàs de Vic. El fort vent que s’ha mantingut pràcticament durant tota la jornada ha perjudicat sensiblement el nivell de les marques. Podem destacar que Margarita de Miguel i Jordi Mayoral s’han proclamat campions autonòmics de les dues especialitats de velocitat, els 100 i 200 metres. També Angeles Rodríguez ha aconseguit el títol de Campionat de Catalunya en les disciplines de 100 i 400 metres tanques. Jackon Quiñones i Margarita de Miguel han aconseguit el IVt Memorial Josep Maria Vilà, dotat amb un premi de 600 € a la millor marca dels campionats. Destacar també el gran registre aconseguit per l’atleta argentina, que ha sortit fora de concurs, Solange Wiltieveen en salt d’alçada amb una marca de 1,92 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.