La Marató de Barcelona 2004 es farà el 21 de març de 2004

0
266

Ja està decidida la data de la Marató de Barcelona 2004 que passa al diumenge 21 de març de 2004. La coincidència amb Alimentaria que ocupa la Avinguda Maria Cristina, lloc de sortida i arribada ha estat el motiu del canvi. El circuit serà el mateix de les dues darreres edicions que ha tingut comentaris excelents per part de tots els corredors i ja han començat les accions de promoció arreu d´Europa a les maratons més importants. L´objectiu pel any 2004 es assolir els 5000 participants.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.