El Ploms farà una trobada multitudinària per commemorar els 75 anys de la secció d´atletisme

0
432

El Club Natació Reus Ploms ha organitzat per al dissabte 26 de juliol, dins dels actes programats per celebrar el 75è aniversari de la fundació de la secció d´atletisme, una trobada de tots aquells exatletes, exdirectius o persones que hagin estat o estiguin vinculades a l´entitat. Les activitats previstes són la trobada i retirada de dorsals dels participants en la marató de relleus -a les 6 de la tarda- i l´inici de la marató de relleus, que es farà a 2/4 de 7 de la tarda -cada atleta farà un recorregut de 400 metres. La trobada finalitzarà amb un berenar sopar de germanor -el preu és de 15 euros i es lliurarà una samarreta commemorativa del 75è aniversari- que començarà cap a 2/4 de 10 de la nit. El club reusenc, que el dia 1 de maig ja va fer un míting que estava emmarcat en els actes de celebració, està fent arribar butlletes a gent vinculada a la secció, però 75 anys d´història esquitxen un gran nombre de persones. Per això, l´entitat blanc-i-negra ha decidit fer una crida pública a través dels mitjans de comunicació per garantir-se l´èxit de la convocatòria i aplegar el màxim nombre de participants possible. Els interessats a participar en els diferents actes poden trucar al club, al 977 75 42 57, enviar un fax al 977 75 55 59 o fer arribar un correu electrònic (c/e) a l´adreça atletisme@reusploms.es per formalitzar la seva inscripció.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.