El Ploms farà una trobada multitudinària per commemorar els 75 anys de la secció d´atletisme

0
493

El Club Natació Reus Ploms ha organitzat per al dissabte 26 de juliol, dins dels actes programats per celebrar el 75è aniversari de la fundació de la secció d´atletisme, una trobada de tots aquells exatletes, exdirectius o persones que hagin estat o estiguin vinculades a l´entitat. Les activitats previstes són la trobada i retirada de dorsals dels participants en la marató de relleus -a les 6 de la tarda- i l´inici de la marató de relleus, que es farà a 2/4 de 7 de la tarda -cada atleta farà un recorregut de 400 metres. La trobada finalitzarà amb un berenar sopar de germanor -el preu és de 15 euros i es lliurarà una samarreta commemorativa del 75è aniversari- que començarà cap a 2/4 de 10 de la nit. El club reusenc, que el dia 1 de maig ja va fer un míting que estava emmarcat en els actes de celebració, està fent arribar butlletes a gent vinculada a la secció, però 75 anys d´història esquitxen un gran nombre de persones. Per això, l´entitat blanc-i-negra ha decidit fer una crida pública a través dels mitjans de comunicació per garantir-se l´èxit de la convocatòria i aplegar el màxim nombre de participants possible. Els interessats a participar en els diferents actes poden trucar al club, al 977 75 42 57, enviar un fax al 977 75 55 59 o fer arribar un correu electrònic (c/e) a l´adreça atletisme@reusploms.es per formalitzar la seva inscripció.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.