Aljarilla i Barberà buscaran la mínima per accedir a l´europeu júnior

0
427

El tortosí Álvaro Aljarilla (AA Catalunya) i l´ampostina Judit Barberà (Reus Ploms) buscaran durant el cap de setmana, en el campionat estatal júnior, la marca mínima per classificar-se per a l´europeu júnior, que es disputarà del 24 al 27 de juliol a Tampere (Finlàndia). Aljarilla, que ho farà en la prova de 200 m amb la millor marca de tots els inscrits, necessita un registre de 21.60, però ho té a l´abast, ja que recentment ha fet una marca de 21.61 -a només una centèsima- i en ocasions anteriors ja la va rebaixar, encara que quedés invalidada a causa del vent. Per la seva banda, Judit Barberà, en els 800 m, prioritza un registre de 2.08 -la seva marca personal és de 2.09.86- i afronta l´estatal de la Corunya amb la seva tercera millor marca. L´única atleta que ja s´ha assegurat la classificació per a l´europeu és la llançadora torrenca i actual plusmarquista estatal absoluta, Berta Castells (65.70 m), que també participarà en l´estatal. La resta de representants de la demarcació són: Carles Doz (Reus Ploms), en 400 m llisos -la seva millor marca és 50.80-; els torrencs Hakim El Yaakoubi (AA Catalunya), en 800 m (1:55.43) i Rafel Vaquer (AA Catalunya), en llançament de martell -la seva millor marca és de 52 metres-, i Carles Torras (CA Tarragona), en la prova de decatló -té el quart millor registre amb 6.113 punts.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.