Aljarilla i Barberà buscaran la mínima per accedir a l´europeu júnior

0
374

El tortosí Álvaro Aljarilla (AA Catalunya) i l´ampostina Judit Barberà (Reus Ploms) buscaran durant el cap de setmana, en el campionat estatal júnior, la marca mínima per classificar-se per a l´europeu júnior, que es disputarà del 24 al 27 de juliol a Tampere (Finlàndia). Aljarilla, que ho farà en la prova de 200 m amb la millor marca de tots els inscrits, necessita un registre de 21.60, però ho té a l´abast, ja que recentment ha fet una marca de 21.61 -a només una centèsima- i en ocasions anteriors ja la va rebaixar, encara que quedés invalidada a causa del vent. Per la seva banda, Judit Barberà, en els 800 m, prioritza un registre de 2.08 -la seva marca personal és de 2.09.86- i afronta l´estatal de la Corunya amb la seva tercera millor marca. L´única atleta que ja s´ha assegurat la classificació per a l´europeu és la llançadora torrenca i actual plusmarquista estatal absoluta, Berta Castells (65.70 m), que també participarà en l´estatal. La resta de representants de la demarcació són: Carles Doz (Reus Ploms), en 400 m llisos -la seva millor marca és 50.80-; els torrencs Hakim El Yaakoubi (AA Catalunya), en 800 m (1:55.43) i Rafel Vaquer (AA Catalunya), en llançament de martell -la seva millor marca és de 52 metres-, i Carles Torras (CA Tarragona), en la prova de decatló -té el quart millor registre amb 6.113 punts.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.