Milla en Pista a St Coloma

0
431

Molts atletes de la comarca varem poder disfrutar d´una prova molt atractiva pero poques vegades organitzada: una milla en pista. En concret a Sta Coloma es tracta de donar 6 voltes + 109,35m ja que el perimetre es de 250m. La cursa es feu a la tarda i hi hagué diverses sortides segons categories: infantils, femenines, veterans A i B, seniors populars, A i B, etc. La prova absoluta fou guanyada en categoria masculina per Driss Lakouhaja, conegut de tots vosaltres: fou una cursa tàctica que tingué dos moments principals, cap al 800m quan es formen dos grupets i en fila índia queden a davant en Driss i l´atleta del FILA Claudio Cazorla (Claudio al davant) i els darrers 150m quan en Driss decideix anar-se´n sol cap a la victòria. També foren entretingudes les altres curses i totes tingueren moments finals emocionants que sempre creen afició entre els espectadors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.