La pluja desllueix la jornada reivindicativa a Aigüestortes

0
534

La pluja va deslluir la jornada reivindicativa organitzada per la FEEC al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici per a reivindicar el lliure i responsable accés a la muntanya el passat cap de setmana 5 i 6 de juliol, a la qual van assistir aproximadament unes 200 persones, representant més de 30 entitats excursionistes catalanes. El dissabte els assistents a la jornada reivindicativa van anar arribant de forma esglaonada al llarg del dia. A primera hora del matí es van realitzar les activitats previstes segons el programa. Tot i el mal temps, es va fer l’ascensió al Besiberri Sud i l’excursió pels estanys Negre, de Travessany i des Monges. Sota la pluja, es va desplegar una pancarta a les Agulles de Travessany. Altres participants a la jornada van fer també activitats pel seu compte. A la tarda es va llegir el manifest davant dels participants presents a la jornada. Al vespre, unes 200 persones es van encabir a la Pleta de Riumalo per passar la nit. La pluja però va fer fugir alguns excursionistes que feien bivac sense tenda. L’endemà diumenge, aproximadament unes 200 persones es van reunir davant de les oficines del Parc per assistir a l’acte de lectura i entrega del manifest reivindicatiu pel lliure i responsable accés a la muntanya. Josep Sicart, responsable de Mountain Wilderness Internacional, va ser l’encarregat de llegir el manifest. Posteriorment, Anton Fontdevila i Rafa Vadillo, president i vicepresident de la FEEC, acompanyats pel mateix Sicart, per Jordi Pons, vicepresident de la FEDME, i per Narcís Ferrer, representant de la FEEC al Patronat del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, van fer entrega del manifest a les autoritats del Parc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.