SELECCIONS DE GRAN BRETANYA i ITÀLIA PER L´ENCONTRE

0
433

Les delegacions de Gran Bretanya i Itàlia han donat a conèixer les respectives seleccions que participaran a l’Encontre Internacional que es disputarà el proper divendres 11 de juliol a l’Estadi Olímpic de Montjuïc entre aquests dos estats i la selecció catalana. A la llista de participants podem destacar atletes de gran nivell internacional com per exemple el saltador de triple britànic Larry Achike, acreditat amb una millor marca de 17,30 metres. Seguint amb l’equip britànic destaquem als corredors de 100 metres, Tyrone Edgar i Nick Smith, han fet aquesta temporada 10”24 i 10”32 respectivament. El saltador de perxa Nick Buckfield, que aquest any ja ha saltat 5,70 m. També podem destacar de l’equip insular el corredor de 110 m tanques, Chris Bailie, que arriba a Barcelona amb un millor registre de l’any de 13”69. Seguint amb homes, de l’equip italià podem destacar la saltadora d’alçada Antonietta di Martino, que aquesta temporada va aconseguir la medalla de bronze als Campionats del Mon en pista Coberta amb un registre de 1,96m i amb una millor marca de 1’98m l’any 2001. També a Denis Favaro que té acreditats com a millor marca personal en els 110 m tanques 13”59, el saltador de perxa Fabio Pizzolaato que aquest any ha saltat 5,50 m, però acredita com a millor registre personal uns interessants 5,75 m. Així com el llançador de javelina Francesco Pignata que aquest any ha llançat 78,40 m. Per últim, s’ha de destacar la presència de Giusseppe Mafei en els 2.000 m obstacles, home acreditat amb un registre de 8’11”85 l’any 1999 en la prova dels 3.000 m obstacles En dones, i seguint amb Itàlia destaquem les llançadores de pes, Mª Assunta Legnante que aquest any ha llançat 18,35 m i que té com a millor marca personal 19,20 m aquesta temporada en pista coberta, i Cristina Chechi, que també va llançar a l’indoor un bon registre de 18,64 m. En velocitat l’equip italià presenta a Daniela Bellanova acreditada aquesta temporada amb 11”56 en els 100 m. En 400 m tanques participarà Benedetta Ceccarelli amb un millor registre de 57”25. De les atletes seleccionades de l’equip britànic destacarem a la velocista Jeanette Kwayke que aquest any ha fet 11”34, i la corredora de 1.500 m que arriba amb un registre de 4’16”63.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.