Esteve Canal i Paloma Sommer, Campions de Catalunya 2003 de curses d´alta muntanya

0
674

Esteve Canal (G.E. Cultural Alpinista Lletissonada) i Paloma Sommer (Club Esp. Colla Exc. Sant Julià de Llor), es van imposar a la segona edició de la Cursa del Bastiments, puntuable per la II Copa Catalana de Curses d´Alta Muntanya i que enguany era el III Campionat de Catalunya de l´especialitat. Aquesta cursa que està agafant una gran volada, va comptar amb una participació de 243 corredors. Des d´un bon començament Esteve Canal i Paloma Sommer van dominar la seva categoria i així passaren ja en primer lloc pel cim del Bastiments, la seva avantatge sobre els seus seguidors sempre va estar per sobre dels 10 minuts. Amb aquesta victòria, Esteve Canal, ha guanyat les tres edicions realitzades del Campionat de Catalunya i ha fet un pas de gegant per adjudicar-se la Copa Catalana d´enguany, ja que porta tres victòries de tres curses disputades. Per la seva part, Paloma Sommer, debutava en una cursa de la Copa Catalana i del Campionat de Catalunya i ha agafat el relleu d´Anna Serra, guanyadora de les dues darreres edicions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.