CAMPIONAT D´ESPANYA PROMESA

0
459

Aquest cap de setmana, 5 i 6 de juliol es celebrarà el XVIIIè Campionat d’Espanya Promesa a Salamanca. Més d’un centenar d’atletes catalans participaran en aquest campionat estatal que significa també la principal prova de selecció per a aconseguir la selecció pel Campionat d’Europa Sub’23 que es farà a Bydgoszcz (Polònia) del 17 al 20 de juliol. Destaca la presència d’atletes catalans com Ernest Roca (FCB) i José Guzmán (Integra 2) en 100 m. Guzmán també és un dels favorits en la prova de 200 metres. En la prova de 3.000 m obstacles destaca Guillem Farran (Carrefour D), Pablo Martínez (FCB) en els 400 m tanques, Lemen Fatty (Carrefour D) i Miquel Vélez (FCB) en salt d’alçada, Roger Noguera (Carrefour D) és el principal favorit en el salt amb perxa, Sergi Fernández (AAC) i Gonzalo Ferrer (Universitari) en triple salt, Eloi Rovira (FCB) en llançament de pes, Jordi Nielssen (AAC) en llançament de martell, i Daniel López (FCB) en els 10 quilòmetres marxa. En dones podem destacar a l’Alba Grau (CA Vic) en els 400 metres, Marta Martín (AAC) en els 800 m. En els 400 m tanques són tres atletes catalanes les que encapçalen el ranking de l’any 2003, Laia Forcadell (Integra 2), Cristina Casimiro (FCB) i Marta Masferrer (GEiEG). En salts tenim a Estefania Guillena (AAC) en salt d’alçada, i Gemma Piquer (GEiEG) en salt amb perxa. En llançament de javelina destaca Núria Ferrer (AAC), a l’heptatló Cristina Bàrcena (AAC), i per últim tenim a la Beatriu Pascual (JA Sabadell) com a principal favorita en la prova dels 5 quilòmetres marxa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.