CAMPIONAT D´ESPANYA PROMESA

0
378

Aquest cap de setmana, 5 i 6 de juliol es celebrarà el XVIIIè Campionat d’Espanya Promesa a Salamanca. Més d’un centenar d’atletes catalans participaran en aquest campionat estatal que significa també la principal prova de selecció per a aconseguir la selecció pel Campionat d’Europa Sub’23 que es farà a Bydgoszcz (Polònia) del 17 al 20 de juliol. Destaca la presència d’atletes catalans com Ernest Roca (FCB) i José Guzmán (Integra 2) en 100 m. Guzmán també és un dels favorits en la prova de 200 metres. En la prova de 3.000 m obstacles destaca Guillem Farran (Carrefour D), Pablo Martínez (FCB) en els 400 m tanques, Lemen Fatty (Carrefour D) i Miquel Vélez (FCB) en salt d’alçada, Roger Noguera (Carrefour D) és el principal favorit en el salt amb perxa, Sergi Fernández (AAC) i Gonzalo Ferrer (Universitari) en triple salt, Eloi Rovira (FCB) en llançament de pes, Jordi Nielssen (AAC) en llançament de martell, i Daniel López (FCB) en els 10 quilòmetres marxa. En dones podem destacar a l’Alba Grau (CA Vic) en els 400 metres, Marta Martín (AAC) en els 800 m. En els 400 m tanques són tres atletes catalanes les que encapçalen el ranking de l’any 2003, Laia Forcadell (Integra 2), Cristina Casimiro (FCB) i Marta Masferrer (GEiEG). En salts tenim a Estefania Guillena (AAC) en salt d’alçada, i Gemma Piquer (GEiEG) en salt amb perxa. En llançament de javelina destaca Núria Ferrer (AAC), a l’heptatló Cristina Bàrcena (AAC), i per últim tenim a la Beatriu Pascual (JA Sabadell) com a principal favorita en la prova dels 5 quilòmetres marxa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.