PRESENTACIÓ ENCONTRE INTERNACIONAL

0
434

Aquest passat dijous s’ha realitzat la Roda de Premsa Presentació de l’Encontre Internacional entre les seleccions de Gran Bretanya, Itàlia i Catalunya que es celebrarà el proper divendres 11 de juliol a l’Estadi Olímpic de Montjuïc “Lluís Companys”. Aquest acte ha tingut lloc al Museu Colet de Barcelona on s’han trobat diferents personalitats representants de les institucions esportives catalanes. El Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Josep Maldonado, ha manifestat el seu entusiasme en la participació de les selecciones catalanes en encontres internacionals i ha encoratjat a la Federació Catalana a continuar en l’organització i participació d’aquests esdeveniments. David Moner, President de la Unió de Federacions Esportives Catalanes, ha destacat la importància que té l’atletisme en el món esportiu català i també ha donat suport a aquesta iniciativa. Albert Solé, Director d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, ha volgut destacar el fet de que la ciutat de Barcelona necessita un esdeveniment atlètic de categoria en el calendari esportiu anual, i que aquest encontre compleix aquesta característica. Romà Cuyàs, President de la Federació Catalana d’Atletisme, ha manifestat l’agraïment a totes les institucions que col·laboren en aquest encontre, el desig de convertir un encontre internacional amb la selecció catalana en una tradició i ha explicat l’entusiasme amb el que la Federació Catalana organitza aquest esdeveniment atlètic. També han assistit a la presentació els atletes Miquel Quesada i Carles Castillejos, en representació dels atletes catalans que competiran a Montjuïc el proper dia 11.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.