Trobada reivindicativa pel lliure i responsable accés a la muntanya al Parc Nacional d’Aigüestortes

0
443

Davant la pressió que pateix el món excursionista amb exemples recents com l´aprovació del Pla Rector d´Ús i Gestió (PRUG) del Parc Nacional d´Aigüestortes i Estany de Sant Maurici o el Decret regulador de les activitats físicoesportives en el medi natural, i el rebuig a les al·legacions presentades fins ara per la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya, la FEEC convoca a tots els excursionistes a una trobada reivindicativa el cap de setmana del 5 i 6 de juliol al Parc Nacional d´Aigüestortes i Estany de Sant Maurici per a defensar l´accés lliure, respectuós i responsable a la muntanya i fer valer la tradició històrica de l´excursionisme. El dissabte 5 de juliol es faran activitats de muntanya organitzades per les entitats excursionistes i l´endemà diumenge 6 de juliol hi haurà una concentració davant l´oficina del parc a Boí, per la lectura i lliurament d´un manifest reivindicatiu a la direcció del parc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.