Trobada reivindicativa pel lliure i responsable accés a la muntanya al Parc Nacional d’Aigüestortes

0
308

Davant la pressió que pateix el món excursionista amb exemples recents com l´aprovació del Pla Rector d´Ús i Gestió (PRUG) del Parc Nacional d´Aigüestortes i Estany de Sant Maurici o el Decret regulador de les activitats físicoesportives en el medi natural, i el rebuig a les al·legacions presentades fins ara per la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya, la FEEC convoca a tots els excursionistes a una trobada reivindicativa el cap de setmana del 5 i 6 de juliol al Parc Nacional d´Aigüestortes i Estany de Sant Maurici per a defensar l´accés lliure, respectuós i responsable a la muntanya i fer valer la tradició històrica de l´excursionisme. El dissabte 5 de juliol es faran activitats de muntanya organitzades per les entitats excursionistes i l´endemà diumenge 6 de juliol hi haurà una concentració davant l´oficina del parc a Boí, per la lectura i lliurament d´un manifest reivindicatiu a la direcció del parc.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.