100 km Internacionals de Portugal.

0
382

Entre els catalans que hi participaren hem de destacar a la barcelonina Laudelina Franco, la qual s´imposa amb 8h50:21, a la portuguesa Alzira Lario i a la brasilera Cristina Santos. En categoria femenina aquest fou el podi. Hi prengueren part dones de Catalunya, Portugal, Brasil i Mexic. Pel que fa als homes, la representacio catalana fou delegada a l´internauta Manel Porte de Mollerussa, qui amb una meritoria 21a posicio es col.loca pel mig de la taula de classificats (10h57:23). La cursa fou guanyada pel brasiler Adilson Pereira (7h02:38), seguit del tambe brasiler Marcio Oliveira i el lleones ex-campio estatal de 100 km Jacinto Fernandez. Hi prengueren part homes de Catalunya, Espanya, Marroc, Portugal, Irlanda i Franca.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.