CAMPIONAT D´ESPANYA JUNIOR i PROMESA DE 5.000 i 10.000 Metres

0
340

Aquest diumenge dia 29 es celebrarà el Campionat d’Espanya Júnior i Promesa de 5.000 i 10.000 metres a Basauri. Aquest campionat estatal resulta decisiu per a l’obtenció de mínimes de cara al Campionat d’Europa Júnior que es celebrarà a Tampere, Finlàndia, i al Campionat d’Europa Sub-23 que es celebrarà a Bydgoszcz, Polònia. Destaca la presència d’atletes catalans com Alberto Ramírez (Ripollet UA) que participarà en els 5.000 metres promesa, Joaquim Carlus (Ripollet UA) que ho farà en els 5.000 m júnior. En els 10.000 m de categoria promesa participarà David Bernardo (CA Olesa), i en els 10 km de categoria júnior ho faran Mohamed El Nasri (AAC), Carlos Herreras (U Colomenca) i Ivan Zarco (Ripollet UA). En la categoria femenina participaran Vinyet Noguero (Integra 2) en els 5.000 m promesa, i Miriam Ortiz (Integra 2) i Laura Rangel (Ripollet UA) en els 5.000 m júnior.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.