CAMPIONAT D´ESPANYA JUNIOR i PROMESA DE 5.000 i 10.000 Metres

0
470

Aquest diumenge dia 29 es celebrarà el Campionat d’Espanya Júnior i Promesa de 5.000 i 10.000 metres a Basauri. Aquest campionat estatal resulta decisiu per a l’obtenció de mínimes de cara al Campionat d’Europa Júnior que es celebrarà a Tampere, Finlàndia, i al Campionat d’Europa Sub-23 que es celebrarà a Bydgoszcz, Polònia. Destaca la presència d’atletes catalans com Alberto Ramírez (Ripollet UA) que participarà en els 5.000 metres promesa, Joaquim Carlus (Ripollet UA) que ho farà en els 5.000 m júnior. En els 10.000 m de categoria promesa participarà David Bernardo (CA Olesa), i en els 10 km de categoria júnior ho faran Mohamed El Nasri (AAC), Carlos Herreras (U Colomenca) i Ivan Zarco (Ripollet UA). En la categoria femenina participaran Vinyet Noguero (Integra 2) en els 5.000 m promesa, i Miriam Ortiz (Integra 2) i Laura Rangel (Ripollet UA) en els 5.000 m júnior.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.