Blanco no pot seguir el ritme dels atletes kenyans i no rebaixa la seva marca al míting d´Atenes

0
298

L´atleta lloretenc Josep Lluís Blanco no va assolir ahir el seu objectiu de millorar la seva marca personal, en la prova dels 3.000 m obstacles de míting d´Atenes, en la qual va ser novè. Blanco sí que conserva intactes, però, les possibilitats de córrer la final del Grand Prix al setembre, ja que aquest novè lloc l´acosta encara més a l´objectiu de finalitzar la Golden League entre els dotze primers del rànquing mundial.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.