Aljarilla es queda a una centèsima de la mínima per al mundial júnior (10.71)

0
440

El tortosí Álvaro Aljarilla (AA Catalunya) va ser segon en els 100 m de l´estatal de clubs júnior de Castelló amb un temps de 10.71, i es va quedar a una centèsima de la mínima per al mundial júnior de Tampere (Finlàndia). Quant a la resta de tarragonins, Mohamed El Nasri va guanyar els 3.000 m llisos (9:02.28) i Rafael Vaquer (AA Catalunya), el martell (52 m); Jordi Rabal (AA Catalunya) va ser segon en els 400 m, i Hakim El Yakoubi (AA Catalunya), quart en els 1.500 m. En femení, van destacar els quarts llocs d´Àngels Benaiges (AA Catalunya) en 800 m i d´Ariadna Cañellas (AA Catalunya) en 3.000 m.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.