Aljarilla es queda a una centèsima de la mínima per al mundial júnior (10.71)

0
378

El tortosí Álvaro Aljarilla (AA Catalunya) va ser segon en els 100 m de l´estatal de clubs júnior de Castelló amb un temps de 10.71, i es va quedar a una centèsima de la mínima per al mundial júnior de Tampere (Finlàndia). Quant a la resta de tarragonins, Mohamed El Nasri va guanyar els 3.000 m llisos (9:02.28) i Rafael Vaquer (AA Catalunya), el martell (52 m); Jordi Rabal (AA Catalunya) va ser segon en els 400 m, i Hakim El Yakoubi (AA Catalunya), quart en els 1.500 m. En femení, van destacar els quarts llocs d´Àngels Benaiges (AA Catalunya) en 800 m i d´Ariadna Cañellas (AA Catalunya) en 3.000 m.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.