Èxit històric per a l´atletisme català

0
358

Natàlia Rodríguez va fer història a Florència convertint-se en el primer atleta català que guanya una prova de la superlliga. Abans, els millors resultats havien estat dos primers llocs: el de David Canal en els 400 metres llisos de la superlliga que es va fer a Munic el 1997 i el de Javier García Chico en perxa, a Sant Petersburg el 1998. Els pròxims compromisos de la tarragonina seran el míting de París -el 4 de juliol- i el de Roma -l´11 de juliol-, tots dos de la Golden League. Després farà alguna cursa de 800 m per preparar el campionat d´Espanya.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.