Èxit històric per a l´atletisme català

0
295

Natàlia Rodríguez va fer història a Florència convertint-se en el primer atleta català que guanya una prova de la superlliga. Abans, els millors resultats havien estat dos primers llocs: el de David Canal en els 400 metres llisos de la superlliga que es va fer a Munic el 1997 i el de Javier García Chico en perxa, a Sant Petersburg el 1998. Els pròxims compromisos de la tarragonina seran el míting de París -el 4 de juliol- i el de Roma -l´11 de juliol-, tots dos de la Golden League. Després farà alguna cursa de 800 m per preparar el campionat d´Espanya.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.