Aquest 24 de juny, ha tingut lloc la 11a pujada a l´ermita de Sant Joan de Montblanc.

0
428

La cursa, de 13 Km, ha comptat amb un total de 42 participants, i ha estat guanyada en categoria masculina per Domingo de la Piedra, independent, amb un temps de 48,35", seguit de Santiago Alonso, independent, amb un temps de 48,56´´, i de Pere Miró, del Club Atlètic Montblanc, amb un temps de 48,57". La categoria femenina ha estat guanyada per Esther Valenzuela, independent, amb un temps de 1h, o1´,09", seguida de Marta Secall de Club Atlètic Montblanc, amb un temps de 1h, 04,58" i de Rosa Tomey del Gimnàs Damian amb un temps de 1h,20,09"." La totalitat de les classificacions poden trobar-se a la pàgina web del C.AM.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.