Aquest 24 de juny, ha tingut lloc la 11a pujada a l´ermita de Sant Joan de Montblanc.

0
360

La cursa, de 13 Km, ha comptat amb un total de 42 participants, i ha estat guanyada en categoria masculina per Domingo de la Piedra, independent, amb un temps de 48,35", seguit de Santiago Alonso, independent, amb un temps de 48,56´´, i de Pere Miró, del Club Atlètic Montblanc, amb un temps de 48,57". La categoria femenina ha estat guanyada per Esther Valenzuela, independent, amb un temps de 1h, o1´,09", seguida de Marta Secall de Club Atlètic Montblanc, amb un temps de 1h, 04,58" i de Rosa Tomey del Gimnàs Damian amb un temps de 1h,20,09"." La totalitat de les classificacions poden trobar-se a la pàgina web del C.AM.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.