Blanco farà el míting d´Atenes i els de París i Roma de Golden League

0
490

Josep Lluís Blanco participarà en el míting d´Atenes que es disputarà dimarts de la setmana entrant a Atenes, amb l´objectiu de millorar la marca personal (8:15.02, obtinguda a Brussel·les el 30 agost del 2002) en els 3.000 obstacles i amb la voluntat de sumar punts per millorar el seu lloc en el rànquing mundial de la prova. La millor marca personal de l´any (8:19.22) va obtenir-la el 7 de juny passat al míting de Sevilla on va acreditar la mínima per participar en el campionat del món de París. L´objectiu final és acabar dels 12 primers per poder fer-se lloc per córrer la final del Grand Prix al setembre. Actualment, Blanco és el dotzè en la taula mundial, classificació que encapçalen sis kenyates (Kemboi, Koech, Kipketer, Stephen Cherono, Nyamu i Misoi). En l´edició de la temporada passada, Blanco va acabar sisè, per darrere de cinc atletes kenyates. L´organització de l´esdeveniment de dimarts explica que la cursa anirà a ritme de rècord del món. L´esdeveniment és de primer nivell mundial, ja que el circuit Super Grand Prix, segueix en importància el Golden League on Blanco també sol participar. Aquesta temporada Blanco té previst de participar precisament en els encontres Golden League de París i Roma, tots dos previstos pel juliol.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.