Running Vallès guardonada amb un dels Premis Cambra 2003

0
554

Running Vallès ha rebut de mans del President de la Generalitat, Jordi Pujol, la menció dels Premis Cambra 2003 que anualment otorga la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa a diferents àmbits empresarials. En concret, Running Vallès va ser guardonat dins l´àmbit de nous emprenedors al considerar el jurat que, en la seva curta trajectòria, ha desenvolupat un projecte altament especialitzat en l´atletisme en general i el corredor de fons en particular, esdevenint un punt de referència i assessorament envers aquesta modalitat esportiva a la comarca. Per Amadeu Miquel "aquest premi és un reconeixement a la feina que realitzem els punts de venda especialitzats i, més concretament, aquells que estem dedicats a aquesta pràctica esportiva. Avui, aquest esport, i gràcies a aquesta menció, és una mica més conegut". L´acte de lliurament de premis va tenir lloc durant el decurs d´un sopar en un marc amb una alta representació institucional on, a més del President de la Generalitat, va reunir a diferents consellers del govern català, així com l´alcalde de Terrassa, Pere Navarro

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.