Running Vallès guardonada amb un dels Premis Cambra 2003

0
490

Running Vallès ha rebut de mans del President de la Generalitat, Jordi Pujol, la menció dels Premis Cambra 2003 que anualment otorga la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa a diferents àmbits empresarials. En concret, Running Vallès va ser guardonat dins l´àmbit de nous emprenedors al considerar el jurat que, en la seva curta trajectòria, ha desenvolupat un projecte altament especialitzat en l´atletisme en general i el corredor de fons en particular, esdevenint un punt de referència i assessorament envers aquesta modalitat esportiva a la comarca. Per Amadeu Miquel "aquest premi és un reconeixement a la feina que realitzem els punts de venda especialitzats i, més concretament, aquells que estem dedicats a aquesta pràctica esportiva. Avui, aquest esport, i gràcies a aquesta menció, és una mica més conegut". L´acte de lliurament de premis va tenir lloc durant el decurs d´un sopar en un marc amb una alta representació institucional on, a més del President de la Generalitat, va reunir a diferents consellers del govern català, així com l´alcalde de Terrassa, Pere Navarro

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.