CAMPIONAT D´ESPANYA DE VETERANS

0
389

Aquest cap de setmana, 21 i 22 de juny es celebrarà el Campionat d’Espanya de Veterans a les Pistes Municipals de Campclar de Tarragona, organitzat pel Club Gimnàstic de Tarragona – FAAC, conjuntament amb la Reial Federació Espanyola d’Atletisme i la Federació Catalana d’Atletisme. Aquesta serà la vuitena vegada que el campionat de veterans arriba a Catalunya. S’esperen unes bones jornades d’atletisme el dissabte en horari de matí i tarda i el diumenge en horari matinal, amb la seguretat d’una alta participació i un bon nivell de marques ja que hi ha una inscripció que supera els mil cent atletes.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.