El millor atletisme català a Palafrugell

0
307

El proper diumenge dia 22 de juny les pistes d’atletisme de l’Estadi Municipal Josep Pla Arbonès de Palafrugell seran seu de la final A del CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS. A aquesta final estan convocats els 8 millors equips masculins i femenins de Catalunya, que són: EQUIPS MASCULINS – F.C.BARCELONA – INTEGRA 2 – A.A.CATALUNYA -UBAE – CARREFOUR – DOMINIQUES – J.A.SABADELL – G.E.E.GIRONÍ – C.A.MANRESA – GIRONA COSTA BRAVA- C.A.PALAFRUGELL EQUIPS FEMENINS – F.C.BARCELONA – INTEGRA 2 – A.A.CATALUNYA –UBAE – C.A.MANRESA – G.E.E.GIRONÍ – C.A.VIC – J.A.SABADELL – GIRONA COSTA BRAVA- C.A.PALAFRUGELL La competició es desenvolupa a programa complet i a un atleta per prova. Cada club només pot utilitzar a cada atleta en una prova i un relleu. Cal destacar la presència de dos equips gironins en ambdues categories, el GEEG i el GIRONA COSTA BRAVA- C.A.PALAFRUGELL. Les proves començaran a les quatre de la tarda i conclouran gairebé a les deu del vespre.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.