El millor atletisme català a Palafrugell

0
473

El proper diumenge dia 22 de juny les pistes d’atletisme de l’Estadi Municipal Josep Pla Arbonès de Palafrugell seran seu de la final A del CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS. A aquesta final estan convocats els 8 millors equips masculins i femenins de Catalunya, que són: EQUIPS MASCULINS – F.C.BARCELONA – INTEGRA 2 – A.A.CATALUNYA -UBAE – CARREFOUR – DOMINIQUES – J.A.SABADELL – G.E.E.GIRONÍ – C.A.MANRESA – GIRONA COSTA BRAVA- C.A.PALAFRUGELL EQUIPS FEMENINS – F.C.BARCELONA – INTEGRA 2 – A.A.CATALUNYA –UBAE – C.A.MANRESA – G.E.E.GIRONÍ – C.A.VIC – J.A.SABADELL – GIRONA COSTA BRAVA- C.A.PALAFRUGELL La competició es desenvolupa a programa complet i a un atleta per prova. Cada club només pot utilitzar a cada atleta en una prova i un relleu. Cal destacar la presència de dos equips gironins en ambdues categories, el GEEG i el GIRONA COSTA BRAVA- C.A.PALAFRUGELL. Les proves començaran a les quatre de la tarda i conclouran gairebé a les deu del vespre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.