4 MEDALLES DEL CLUB ATLETISME SANT CELONI

0
507

El Club Atletisme Sant Celoni va obtindre 4 medalles en el Campionat de Catalunya cadet, que es disputà el passat 14 de juny a les pistes municiplas de Castellar del Vallès, amb una gran actuaciò dels seus dos atletes. En Robert Diez Ibáñez fou doble Campió de Catalunya en les proves de 300 metres tanques i de triple salt amb unes marques. De 44"06 i de 12,83. L Andrea Diez Ibáñez va realitzar les proves de 100 i 300 metres llisos on quedà 3era i 2ona respectivament amb unes marques de 12"79 i de 42"43. S´ha de dir que les quatre marques realitzades els donen dret a participar en el Campionat d Espanya Cadet que es disputarà els dies 12 i 13 de juliol a Burgos, amb grans possibilitats de realitzar una gran actuaciò,

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.