Senen Escoda i Montserrat Castelló guanyen la 14a edició de la Pujada al santuari del Llorito

0
560

L´atleta del Reus Ploms Senen Escoda i Montserrat Catelló es van endur ahir el triomf en la catorzena edició de la Pujada al Llorito, que es va disputar al matí sobre un recorregut de 6.300 m i que va aplegar 940 participants segons els organitzadors. Escoda va fer un temps de 21:06 i es va imposar amb relativa claredat, i el segon classificat, David Posada, va entrar 21 segons després -21:27-. El tercer lloc el va aconseguir Carles Ferrer (Club Atletisme Tarragona), amb un registre de 21:50. La quarta posició la va aconseguir Ramon Mañas -22 minuts-, i cinquè va quedar Enric Rovirosa, amb un temps de 22:16.| En la classificació femenina, Castelló va completar el recorregut amb 26:34, i la seva perseguidora immediata, Ester Valenzuela, va fer un registre de 26:51. El tercer lloc el va aconseguir Roser Gil, amb 28:31, i quarta va quedar Martina Gehwailer -29:25. Pel que fa a les classificacions d´afiliats a l´ONCE, els tres primers masculins van ser Francisco Gordillo (ONCE Barcelona), amb 24:41; José Jaime Bajo Lea (ONCE Barcelona), i Javier Corona (ONCE Valls). En categoria femenina es va imposar Rafaela Pérez Romero (ONCE Tarragona). El participant més jove va ser Jonathan Altona, nascut el 27 de novembre del 2002, i la participant més veterana va ser Mercedes Garcia, nascuda el 23 de maig del 1923. Un cop finalitzada la cursa, els atletes van rebre diversos obsequis i van participar en un esmorzar. El lliurament de premis va ser presidit per Raül Font, tinent d´alcalde d´esports de l´Ajuntament de Tarragona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.