Senen Escoda i Montserrat Castelló guanyen la 14a edició de la Pujada al santuari del Llorito

0
457

L´atleta del Reus Ploms Senen Escoda i Montserrat Catelló es van endur ahir el triomf en la catorzena edició de la Pujada al Llorito, que es va disputar al matí sobre un recorregut de 6.300 m i que va aplegar 940 participants segons els organitzadors. Escoda va fer un temps de 21:06 i es va imposar amb relativa claredat, i el segon classificat, David Posada, va entrar 21 segons després -21:27-. El tercer lloc el va aconseguir Carles Ferrer (Club Atletisme Tarragona), amb un registre de 21:50. La quarta posició la va aconseguir Ramon Mañas -22 minuts-, i cinquè va quedar Enric Rovirosa, amb un temps de 22:16.| En la classificació femenina, Castelló va completar el recorregut amb 26:34, i la seva perseguidora immediata, Ester Valenzuela, va fer un registre de 26:51. El tercer lloc el va aconseguir Roser Gil, amb 28:31, i quarta va quedar Martina Gehwailer -29:25. Pel que fa a les classificacions d´afiliats a l´ONCE, els tres primers masculins van ser Francisco Gordillo (ONCE Barcelona), amb 24:41; José Jaime Bajo Lea (ONCE Barcelona), i Javier Corona (ONCE Valls). En categoria femenina es va imposar Rafaela Pérez Romero (ONCE Tarragona). El participant més jove va ser Jonathan Altona, nascut el 27 de novembre del 2002, i la participant més veterana va ser Mercedes Garcia, nascuda el 23 de maig del 1923. Un cop finalitzada la cursa, els atletes van rebre diversos obsequis i van participar en un esmorzar. El lliurament de premis va ser presidit per Raül Font, tinent d´alcalde d´esports de l´Ajuntament de Tarragona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.