Pujada a l´ermita de Sant Joan de Montblanc

0
311

"El proper dimarts 24 de juny tindra lloc la tradicional pujada a l´ermita de Sant Joan de Montblanc. La pujada, surt de la plaça major de Montblanc a les 9 del matí, i a través d´un recorregut de muntanya i pel mig del bonics paisatges de la Pena i muntanyes de Prades, arriba fins a l´ermita de Sant Joan. El recorregut és de 12 quilometres. A la vegada també s´organitza la caminada, que surt a 2/4 de 8 del matí de la Plaça Major de Montblanc i arriba també a l´ermita de Sant Joan després d´un recorregut de 9 Km. A l´arribada a l´ermita tots els participants tindran record de la cursa o de la caminada, i esmorzar a base de pa sucat amb tomaca, embotits típics de montblanc i un bon vi de la comarca. A més podran gaudir dels actes que els ermitans de Sant Joan organitzen en motiu dels 10 anys de la reconstrucció de l´ermita"

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.