Pujada a l´ermita de Sant Joan de Montblanc

0
431

"El proper dimarts 24 de juny tindra lloc la tradicional pujada a l´ermita de Sant Joan de Montblanc. La pujada, surt de la plaça major de Montblanc a les 9 del matí, i a través d´un recorregut de muntanya i pel mig del bonics paisatges de la Pena i muntanyes de Prades, arriba fins a l´ermita de Sant Joan. El recorregut és de 12 quilometres. A la vegada també s´organitza la caminada, que surt a 2/4 de 8 del matí de la Plaça Major de Montblanc i arriba també a l´ermita de Sant Joan després d´un recorregut de 9 Km. A l´arribada a l´ermita tots els participants tindran record de la cursa o de la caminada, i esmorzar a base de pa sucat amb tomaca, embotits típics de montblanc i un bon vi de la comarca. A més podran gaudir dels actes que els ermitans de Sant Joan organitzen en motiu dels 10 anys de la reconstrucció de l´ermita"

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.