El mataroní Víctor Gonzalo guanya la Cursa Catalana Dia Olímpic més multitudinària

0
449

El mataroní Víctor Gonzalo (L´Aire) va aconseguir la victòria en la novena edició de la Cursa Catalana Dia Olímpic, que es va disputar ahir a Mataró conjuntament amb la IX Cursa Popular Aniversari Ronda 43. En la categoria femenina, es va imposar Montserrat Cinca (Sant Boi). Aquesta edició va ser la més multitudinària de les curses del Dia Olímpic que s´han disputat i es van inscriure gairebé 1.200 atletes. Tots aquests participants van poder triar entre disputar la cursa de deu quilòmetres o la de tres. En la cursa més curta, el triomfador va ser el maresmenc Enrique Luque (Fila Team), i la primera atleta de la categoria femenina en entrar a meta va ser Irene Jiménez (Fines). | La cursa dels deu quilòmetres va tenir un dominador clar des de l´inici, ja que Víctor Gonzalo (L´Aire) es va posar al davant de la prova, acompanyat per Andrés Acuña. Poc a poc el mataroní va incrementar el seu ritme i el seu company no el va poder seguir. Gonzalo va entrar a meta amb un temps de 31:11 i va aconseguir cinc segons de marge sobre el segon classificat, Acuña. La tercera plaça va ser per un altre maresmenc, Carlos Casero (Fila), que va cobrir la distància amb un temps de 32:05. La primera atleta femenina en entrar a meta va ser Montserrat Cinca (Sant Boi), en el lloc 42 de la general i un temps de 36.04. La cursa de tres quilòmetres va ser un xic accidentada en l´arribada dels primers classificats, ja que com que havien sortit abans i la sortida de la cursa de deu quilòmetres es va retardar, van arribar quan encara no s´havia donat la sortida a la segona cursa i la línia de meta encara estava ocupada pels participants dels deu quilòmetres. El guanyador va ser el mataroní Enrique Luque (Fila Team) amb un temps de 9:34, i la primera classificada femenina va ser Irene Giménez (Fines) -novena de la general- amb un temps de 12:03.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.