El GEiEG no pot lluitar per l´ascens a divisió d´honor, perjudicat per les baixes

0
223

El GEiEG es va quedar sense l´ascens a divisió d´honor femenina, que si ja es preveia complicadíssim va quedar completament descartat per l´absència de tres atletes, Puri Cosgaya (aquesta, justificada), Laura Soriano i Laura Mayoral; aquest fet va deixar algunes proves amb una sola atleta i va impedir que es formés el relleu llarg. Tot i això, les atletes que hi eren van ser competitives i hi va haver diverses marques personals i actuacions destacades de Gemma Pagès, Marta Masferrer, Encarna Granados, Àgata Colomer o Maite Guerrero, Jèssica López i la majoria d´atletes juvenils o cadets.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.