El GEiEG no pot lluitar per l´ascens a divisió d´honor, perjudicat per les baixes

0
411

El GEiEG es va quedar sense l´ascens a divisió d´honor femenina, que si ja es preveia complicadíssim va quedar completament descartat per l´absència de tres atletes, Puri Cosgaya (aquesta, justificada), Laura Soriano i Laura Mayoral; aquest fet va deixar algunes proves amb una sola atleta i va impedir que es formés el relleu llarg. Tot i això, les atletes que hi eren van ser competitives i hi va haver diverses marques personals i actuacions destacades de Gemma Pagès, Marta Masferrer, Encarna Granados, Àgata Colomer o Maite Guerrero, Jèssica López i la majoria d´atletes juvenils o cadets.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.