CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

0
1809

Divisió d’Honor: Aquest dissabte 14 de juny es celebrarà la quarta i última jornada de la Divisió d’Honor del Campionat d’Espanya de Clubs on participen diversos clubs catalans. En la categoria masculina es produirà un interessant encontre a l’Estadi de Chapín de Jerez entre els tres clubs que encapçalen la classificació. El campió d’aquesta edició sortirà d’aquest enfrontament entre el Puma Chapín Jerez, principal favorit i actual campió, el Futbol Club Barcelona i el Puerto de Alicante Reebok. L’altre club català, l´Integra 2 L´H-CNB, es desplaçarà a Sant Sebastià per a intentar defensar la quarta posició en la que es troba en aquests moments. A les pistes d’Anoeta es trobarà amb la Real Sociedad Krafft i la Univesidad de Salamanca. En la categoria femenina l’Agrupació Atlètica de Catalunya es troba en tercera posició de la classificació general, però tindrà un difícil encontre a les pistes del Jardín del Túria de València amb l’actual líder i campió, el València Terra i Mar, principal favorit per a revalidar el títol. L’altre club que participarà a València serà la Universidad de Salamanca que es troba en cinquena posició. Els altres clubs catalans també s’hauran de desplaçar en aquesta jornada. El Futbol Club Barcelona, que es troba en quarta posició fins ara, es desplaçarà a l’estadi La Malata de Ferrol per a disputar l’encontre amb el Ría Ferrol Concepción Arenal i el Scania Pamplona At. L’Integra 2 L´H-CNB, competirà a les pistes del Consejo Aragonés del Deporte en Saragossa en front del Scorpio 71 Mondo i el Puma Chapín Jerez. Divisió d’Honor B El dissabte 14 de juny es celebra la jornada final de la Divisió d’Honor B on també participen clubs catalans. En la categoria masculina, l’Agrupació Atlètica de Catalunya es desplaçarà a Castelló per a disputar l’encontre quadrangular entre els clubs que ja estan classificats per a la Divisió d’Honor per la propera temporada. En la categoria femenina, el C.A. Manresa competirà al Polideportivo Municipal de Moratalaz de Madrid a l’encontre on es decideixen un lloc per l’ascens a Divisió d’Honor i dos llocs per el descens a primera divisió. | Primera Divisió Aquest cap de setmana també es celebren les jornades finals de la Primera Divisió del Campionat d’Espanya de Clubs. En la categoria masculina tenim al Carrefour Dominiques de Lleida a l’encontre que es celebrarà a la pista d’atletisme Prado de Alcorcón de Madrid, on es lluitarà per a eludir el descens a la Fase Autonòmica. En dones tenim doble representació catalana. El GEiE Gironí disputarà l’encontre a Valladolid on es lluitarà per l’ascens a la Divisió d’Honor. Per la seva part, la J.A. de Sabadell es desplaçarà a Toledo per a disputar l’encontre que dictamina els llocs de descens a la Fase Autonòmica.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.