Blanco queda fora de la copa d´Europa i carrega contra José María Odriozola

0
493

Josep Lluís Blanco ha quedat finalment fora de la selecció espanyola que competirà la setmana entrant en la copa d´Europa que es disputarà a Florència. Blanco confiava que el comitè tècnic de la federació li fes lloc en els 3.000 obstacles tot i no haver acabat, amb l´argument que Jiménez Pentinel, que havia obtingut la plaça en el míting de Sevilla, preferia córrer els 3.000 llisos. Blanco esperava que passés el mateix que la temporada passada, quan es va concedir a Pentinel de córrer en la copa d´Europa els 3.000 llisos (finalment, però, es va lesionar i no hi va anar) tot i haver guanyat a Sevilla els 3.000 obstacles. El lloretenc estava molest per la decisió i va carregar ahir contra el president de la federació espanyola, José María Odriozola. «En el míting de Rivas, Odriozola va dir a Pentinel que havia de fer els 3.000 obstacles. Em sembla lamentable que el president faci de tècnic. El responsable és el seleccionador, Luis Miguel Landa, i les decisions les ha de prendre ell, no el president. No sé si té res a veure amb el fet que em van portar a mi a Lausana i no a Viciosa», va dir Blanco.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.