Àngel Mullera (Lloret la Selva) fa la mínima per disputar l´europeu júnior

0
314

L´atleta del Lloret la Selva Àngel Mullera va aconseguir en un control disputat entre setmana fer el temps mínim per participar en els 3.000 obstacles del campionat d´Europa júnior, que es disputarà a Finlàndia del 24 al 27 de juliol. La federació demanava 9:05.00 i el temps d´Àngel Mullera en el control va ser de 9:03.29. El lloretenc havia fet anteriorment 9:07.79 en el Míting de Palafrugell i anteriorment també un 9:06.00 en el Míting de Gavà. Actualment, Mullera és l´únic corredor estatal amb la mínima aconseguida.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.